Qui som?

Estudiants investigadors:

Berta Andújar

IMG-20140403-WA0005

Participo en aquest projecte perquè em va semblar un bona proposta. La ciència no és el meu àmbit i vaig trobar molt interessant tenir una referència sobre la recerca científica encara que després no m’hi dediqui. El que més m’agrada és la natació sincronitzada i la música, concretament tocar el piano.

 

Gerard Campderrós

IMG-20140403-WA0003

Vaig decidir a entrar en el projecte perquè és molt interessant i era un possible tema de treball de recerca. M’agraden els esports com per exemple, el bàsquet, les ciències i la informàtica.

 

María García

IMG-20140403-WA0006

Vaig decidir implicar-me en aquest projecte perquè trobo que és una experiència que pot ser útil pel meu futur i molt interessant. M’agraden les ciències i poder treballar amb científics professionals és un privilegi i una oportunitat única per aprendre. També m’agrada fer esport i en concret jugar a waterpolo.

 

Macarena Marino

IMAG1463

 

La meva motivació per estar en aquest projecte és la possibilitat de realitzar una investigació científica i aprendre de l’experiència. També m’interessa la programació, la fotografia i la música (en especial tocar la guitarra).

 

Marta Mas

IMG-20140403-WA0000

Vaig decidir que volia participar en aquest projecte per la idea d’aprendre sobre com es fa una investigació científica i tenir més coneixements sobre aquests àmbits. A més, m’interessa la música, concretament tocar la guitarra i tinc curiositat per la zoologia.

 

Lara Narbona

IMG-20140403-WA0001

Vaig decidir participar en aquest projecte perquè la ciència és un tema que m’apassiona i treballar amb científics a la nostra edat és una oportunitat única i molt instructiva. A part de la ciència m’encanta la música i el teatre i, de fet, n’estic practicant en horari extraescolar.

 

Laia Pérez

IMG-20140403-WA0004

Vaig voler participar en aquest projecte des del primer dia que m’ho van proposar perquè trobo molt interessant poder viure una experiència única amb uns científics professionals. A mi m’agrada molt la biologia, però no tenia molt clar què fer en un futur i aquest projecte m’ha ajudat molt a decidir-me.

 

Pau Rodrigo

IMG-20140404-WA0000

Quan ens van dir que la nostra pregunta del concurs Science of the City havia sigut premiada, ens va sorprendre molt la veritat, però quan vam fer la primera trobada ens vam engrescar ràpidament al projecte. El que mes em motiva d’aquest projecte es el fet de poder fer una investigació de veritat, el fet de familiaritzar-me amb el mètode de recerca, amb tots els passos que comporta la investigació.

 

Anna Júlia Velásquez

 

Joana Vilà

IMG-20140403-WA0007

Inicialment no estava implicada en el projecte, però un temps després ens van dir que si volíem ens podíem unir. Em va semblar molt interessant el fet de poder treballar amb científics professionals i poder iniciar una recerca.

Facilitador local :

daniel

Daniel Laguna. Vaig estudiar enginyeria electrònica. Sóc professor de secundària al sistema públic des del 1999 i optimista malgrat tot. M’interessa molt la democratització de la ciència i la tecnologia i penso que aquest projecte fa una contribució important en aquest sentit . M’agrada viatjar.

Investigadors professionals :

2014-03-05 09.24.42Picture

 Mathilde Bonnefond       Guillaume Sescousse

Médiador :

livio

Livio Riboli-Sasco, from Atelier des Jours à Venir, biòleg, professor i empresari social. El mediador s’encarrega de la coordinació i el diàleg entre els investigadors i patrocinadors.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s