AQUESTA ETAPA FINALITZA.

Qui m’hagués dit a mi a principi de curs l’any passant que a hores d’ara estaria acabant el meu Treball de Recerca d’un projecte neurocientífic?

Mentre continuo escrivint aquest post em segueixo fent la mateixa qüestió. No m’hagués imaginat mai que el projecte de recerca que vaig fer a 4t de l’ESO estaria relacionat amb el meu treball de recerca de batxillerat.

Va ser, sens dubte, una decisió que em va costar molt prendre, tot i que finalment vaig escollir.

Al llarg de tots aquests mesos treballant, m’he adonat que la recerca i l’àmbit de la ciència no és tan fàcil com sembla. Comporta molt de temps, molta preparació prèvia per tal que es facin els mínims errors en l’experiment i, sobretot, molta paciència per analitzar els resultats, tot i que hi hagi molt poca probabilitat que es faci un descobriment.

Tot i haver de compaginar amb això, m’he sentit molt còmode realitzant-lo. Això es deu, en gran part, a tota l’ajuda que hem rebut, les meves companyes i jo, dels científics, dels antics ICILs que han quedat amb nosaltres per ajudar-nos en qualsevol problema que teníem i, sobretot, al nostre tutor que ens ha estat ajudant en tot moment.

Sense ells, aquest repte, que acceptava a principis de març i que constaria com el meu Treball de Recerca, no hauria estat possible.

Moltes gràcies a tots els que heu contribuït en ell,

Mari Paz

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s