LA DATA DE L’EXPERIMENT S’APROPA.

Hola i molt bon dia a tots!

Anunciar-vos que ja hem posat data per l’experiment dia 18 de setembre. Aquest experiment serà el definitiu en el nostre treball de recerca i, per tant, estem intentant que tot quedi el més perfecte possible, tot i que en la ciència això sigui difícil.

Tot i ser l’últim que constarà en el nostre TR, aquest és una mostra per l’experiment que es realitzarà a Lyon amb tantíssimes persones.

Dir que aquest nou estudi tindrà molts canvis quan al que vàrem realitzar al juny del curs anterior. A continuació, us els nombro perquè estigueu informats:

  • La llista serà de 20 i en farem una única.
  • Ajuntarem un altre color, el lila.
  • El test psicotècnic serà de números i no pas amb dibuixos.
  • Utilitzarem un suport audiovisual, un PowerPoint perquè els subjectes no es perdin cap detall de la nostra explicació.
  • A les instruccions introduirem el verb “memoritzar” i no pas “llegiu atentament” perquè els participants sàpiguen en tot moment el que han de fer.
  • Utilitzarem una cartolina amb el color corresponent i darrere enganxarem les altres parts de l’experiment excepte el qüestionari. D’aquesta manera en perdrem menys temps repartint.
  • En el qüestionari introduirem un test de daltonisme.

En son bastants els canvis, no us sembla ? Doncs bé, tot això per donar un aire diferent a l’experiment i per intentar perfeccionar-lo.

Els antics ICIL ens estant ajudant i intentaran quedar amb nosaltres dilluns 18 per donar-nos un cop de mà ja que hi ha molta feina a fer aquell mateix dia.

En conclusió, aquest nou projecte ens està portant molta feina, però tenim moltes ganes per realitzar l’experiment i que tot surti molt bé.

Us informo quan el realitzem!

Mari Paz

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s