LA 2ª ETAPA COMENÇA

Bon dia a tots,  

M’adreço a escriure-us per explicar la meva experiència amb un experiment que hem realitzat no fa molt.  

El dia 3 de maig l’Ariadna, la Tess i jo vam quedar amb el nostre tutor del treball per posar en comú els nostres dubtes i realitzar un petit experiment.  

Aquest era pràcticament el mateix que havien fet els antics alumnes que van fer el TR anys enrere.  

El Dani ens va donar una fitxa amb unes paraules i ens va deixar 2 minuts per que memoritzéssim les que poguéssim. Seguidament, vam deixar el paper i vam agafar-ne un altre en blanc perquè poguéssim escriure aquells mots que ens recordàvem durant uns altres 2 minuts.   

En acabar aquest petit experiment, vam posar en comú les paraules que s’havia recordat cada una de nosaltres. A continuació vam analitzar les dades de mil maneres diferents: segons el valor emocional, segons les paraules que teníem en comú, segons les síl·labes, etc.  

Així doncs, vam fer un excel amb tots els resultats i, a partir d’aquí, vam començar a analitzar-los.  Vam arribar a moltes conclusions i totes molt diferents.  

No obstant, tot i que els resultats d’aquest experiment no són rellevant ,aquest experiment ens ha servit per aprendre moltíssimes coses que ens serviran per la prova pilot que es realitzarà a l’institut.  

Primer de tot, vam veure els errors comesos durant l’experiment. Per exemple, el Dani ens va dir la finalitat que tenia aquella prova i, per tant, nosaltres vam prestar més atenció alhora de fer-lo. A més, el paper amb la llista de paraules estava desproporcionat, és a dir, hi havia més paraules negatives que positives. En conseqüència, quan vam analitzar els resultats ens vam adonar de que les tres teníem paraules més negatives que no pas positives i vam deduir que a lo millor érem totes tres negatives.  

D’altra banda, una vegada vam obtenir totes les dades vam haver d’analitzar-les. En aquest moment, amb l’ajuda del tutor, vam haver de buscar maneres per fer-ho.  

Finalment, vam haver de fer uns gràfics i utilitzar l’excel, fet que ens va ajudar a saber com funcionava.  

Per concloure, tot i que els resultats d’aquest experiment no són rellevants pels resulats finals, el fet de fer-lo nosaltres tres, ens ha ajudat per quan l’haguem de realitzar als subjectes en la prova pilot.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s