Bon dia,
sóc l’Ariadna Martin i he decidit fer el treball de recerca sobre la influència dels colors en el nostre aprenentatge. Ho trobo molt interessant perquè afecta la nostra vida diàriament i no li donem importància i pel meu punt de vista en té molta, ja que podríem millorar la nostra capacitat d’aprenentatge només canviant el color del nostre ambient de treball. Em van informar d’aquest projecte a l’ESO i des d’aquell moment tinc moltes ganes de formar-hi part, així que tant jo com les meves companyes ens esforçarem molt perquè tot surti bé.
De moment, he llegit el blog i he entès una mica més el tema que tractaré. També em va ajudar molt una reunió que vam fer amb antics alumnes de l’institut que van fer un treball de recerca sobre aquest mateix tema, ja que al principi anava una mica perduda perquè no sabia per on començar ni quin camí li donaria al treball.
A partir d’ara, em posaré a llegir els treballs d’aquests alumnes i fer un resum de tot el que s’ha avançat sobre aquest tema per posar-me al dia. Paral·lelament, les meves companyes i jo anirem preparant el prepilot per poder-lo fer i arreglar els errors comesos en aquest. Seguidament farem un nou pilot on esperem que no hi hagin errors i l’experiment final l’any que ve surti perfecte!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s