Experiment realitzat amb èxit

Estic molt content de poder dir que l’altre dia vam realitzar l’experiment i va sortir perfecte.

Va ser un dia molt intens. Ens hi vam passar tot el dia, ja que vam haver de realitzar l’experiment un total de 9 cops (3 per cada grup) i mentre ho fèiem, no podíem perdre gens de temps, ja que els horaris estaven molt justos i no volíem pas que ens agafés el timbre de final de classe en moments on els participants haguessin d’estar concentrats.

Al principi estàvem bastant nerviosos, ja que tot i que ho teníem tot i havíem pensat en tots els detalls… ens feia por que nosaltres no sapiguéssim fer-ho bé, que les proves s’allarguessin una mica més del previst al horari i que en conseqüència no ens sortís be l’experiment i que el resultat fos dolent. Aquestes eren les pors del principi, però des de que vam començar amb el primer grup vam posar-nos en el paper de científic i ens vam concentrar. A partir d’aquí tot va anar sobre rodes. La impecable organització i cooperació que vam dur a terme la Lara i jo , juntament amb la bona voluntat dels alumnes, va fer que tot sortís com estava previst. Per sorpresa nostra, els horaris que havíem previst es van complir al minut en les primeres tandes i en les pròximes ens va sobrar temps, ja que els participants ja havien signat la autorització conforme estaven d’acord en realitzar l’experiment i ja sabien el que havien de fer, el que va alleugerar la feina. Per altra banda, en les últimes tandes ens vam entretenir una mica més ja que els participants havien de respondre un qüestionari per la Lara i al final de tot els hi vam aclarir perquè fèiem això, així també demanant la seva opinió sobre l’experiment.

He de comentar, un altre cop, que un factor clau perquè l’experiment sortís tan bé va ser la gran cooperació amb la Lara. Des d’aquí vull felicitar-la i dir que tot el procés del experiment no hagués sigut igual sense ella. També felicitar i donar les gràcies al alumnes que es van presentar voluntaris. La seva actitud va ser impecable, ja que com els hi vam demanar, es van prendre l’experiment seriosament per tal de que sortís el millor possible. Ja els hem recompensat amb un bon tros de pastis.

Bé, en conclusió, tot va sortir millor del que s’esperava. Estic molt content de com ha anat tot i alhora impacient i motivat per analitzar els resultats i veure que surt. Començaré la anàlisis de dades en breus i, l’espero amb optimisme, amb una mica de sort surten bons resultats. Us informaré tan bon punt o tingui.

Se que he tardat una mica a escriure aquest post on faig una petita crònica del experiment, però m’ho he pogut permetre ja que sé que no tinc cap lector jajaaj (: Si tinc algun lector o algú llegeix això per casualitat, que es manifesti.

Pau RodrigoIMG-20141001-WA0001 IMG-20141001-WA0002 IMG-20141001-WA0003 IMG-20141001-WA0012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s