Tot a punt per l’experiment:

Després d’unes setmanes treballant intensament, podem dir que ja ho tenim tot a punt per l’experiment. Ja esta tot llest, els power points ben fets, les llistes com toca, els tests psicotècnics seleccionats i impresos, l’aula d’informàtica reservada i els alumnes seleccionats.

Ahir vam passar per les classes per tal de seleccionar alumnes per al experiment. Vam anar tots tres, ja que així seleccionàvem participants per als dos experiments. Vam passar per totes les classes de 3r, 4t i 1r de batx. Vam entrar a les classes i vam explicar que érem alumnes de 2n de batxillerat, que estàvem fent el treball de recerca i que necessitàvem voluntaris per un petit experiment. Tot i que ens ho van preguntar, no vam explicar de que tractava l’experiment, ja que si ho sabien abans d’hora podia influir en el resultat. Així doncs, vam preguntar qui s’oferia voluntari i la veritat, com esperàvem, molta gent s’hi oferia, sobretot si els hi diem que es saltaran classe i que tindran un petit premi. El premi simplement es un tros de coca al segon pati.

Aleshores, vam apuntar en una llista el nom dels participants i la classe. El meu experiment té un nombre limitat de participants en un mateix moment, ja que per realitzar el meu, hem de fer ús dels ordinadors i a l’aula d’informàtica només en tenim 12. Per això, només podia tenir un total de 36 participants (12 de cada curs), ja que realitzarem l’experiment en 3 tandes diferents. Per fer-ho més fàcil hem seleccionat 12 alumnes d’una mateixa classe, per tal de fer més fàcils els horaris. La resta de participants presentats, faran l’experiment de la María, ja que ella pot admetre molts participants alhora, ja que no necessiten ordinadors. Tenim al voltant de 120 participants en total o més !

Aquella mateixa tarda amb la Lara vam fer la llista dels participants de cada curs/classe, la qual hem penjat avui a les classes corresponents per anunciar els participants seleccionats de cada classe (ja que a cada classe hi havia més de 12 voluntaris), juntament amb l’horari de l’experiment.

L’horari de l’experiment per als diferents cursos és el següent:

Horari Curs Aula
8:00 – 8:40 3r ESO Infromàtica
8:45 – 9:20 4t ESO Infromàtica
9:25 – 10:00 1r Batxillerat Infromàtica
PATI
10:25 -11:00 3r ESO Infromàtica
11:05 – 11:40 4t ESO Infromàtica
11:45 – 12:20 1r Batxillerat Infromàtica
PATI
12:35 – 13:10 3r ESO Infromàtica
13:15 – 13:50 4t ESO Infromàtica
13:55 – 14:30 1r Batxillerat Infromàtica

També hem associat a cada participant una seqüència de les 36. Ho hem intentat fer d’una manera equilibrada, distribuint bé les seqüències en els grups de participants, de manera que en un grup no n’hi hagi gaires de semblants. L’associació és la següent:

*la lletra minúscula és el color i la majúscula la llista.

Curs Nº Participant Seqüència
3r ESO 1 vA-gB-bC
3r ESO 2 vB-gA-bC
3r ESO 3 vA-bB-gC
3r ESO 4 vB-bA-gC
3r ESO 5 bA-gB-vC
3r ESO 6 bB-gA-vC
3r ESO 7 bA-vB-gC
3r ESO 8 bB-vA-gC
3r ESO 9 gA-bB-vC
3r ESO 10 gB-bA-vC
3r ESO 11 gA-vB-bC
3r ESO 12 gB-vA-bC
     
4t ESO 13 vA-gC-bB
4t ESO 14 vC-gA-bB
4t ESO 15 vA-bC-gB
4t ESO 16 vC-bA-gB
4t ESO 17 bA-gC-vB
4t ESO 18 bC-gA-vB
4t ESO 19 bA-vC-gB
4t ESO 20 bC-vA-gB
4t ESO 21 gA-bC-vB
4t ESO 22 gC-bA-vB
4t ESO 23 gA-vC-bB
4t ESO 24 gC-vA-bB
     
1r Batx 25 vB-gC-bA
1r Batx 26 vC-gB-bA
1r Batx 27 vB-bC-gA
1r Batx 28 vC-bB-gA
1r Batx 29 bB-gC-vA
1r Batx 30 bC-gB-vA
1r Batx 31 bB-vC-gA
1r Batx 32 bC-vB-gA
1r Batx 33 gB-bC-vA
1r Batx 34 gC-bB-vA
1r Batx 35 gB-vC-bA
1r Batx 36 gC-vB-bA

Per últim el que hem hagut de fer és fer una carpeta on a dins hi hagi 36 carpetes numerades del 1-36, una per nº de participant i dins de cada una posar la carpeta amb la seqüència de power points corresponent. Finalment posar aquesta a tots els ordinadors del centre.

S’ha de dir que mentre fèiem això últim hem tingut un ensurt d’última hora, ja que al posar els power points als ordinadors del institut, hem vist que el programa no era el Microsoft power point sino un altre. El document és podia obrir, però per un error de compatibilitat, els textos i les paraules estaven desplaçades. Així doncs, la Lara i jo hem hagut de corregir els 9 power points diferents, tornar a ordenar-los en carpetes per seqüències i posar aquestes dins de la carpeta de cada participant, i això posar-ho a cada ordinador. Afortunadament, el professor de castellà ens ha deixat saltar-nos la classe per poder-ho fer i per sort al final es veia tot bé.

Ara només queda esperar a demà. Demà es el gran dia per al qual hem estat treballant al llarg d’aquest mesos. Estic una mica nerviós la veritat, espero que tot surti bé. Penjaré un post explicant com ha anat.

Pau Rodrigo i Lara Narbona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s