Experiment pilot fet!

Ja he fet un parell de cops l’experiment pilot. Tot va anar bastant bé, tot i això, van sorgir alguns problemes que gràcies a fer els experiments he pogut veure.

Algun dels defectes que vaig trobar era que en una de les llistes hi havia una direcció que no tenia cap error, també en una altre llista hi havia una web que tenia dos errors. Aquest petits detalls els he pogut arreglar i així el dia que hagi de fer l’experiment final ja no hi hauran aquests problemes.

Un altre detall que tampoc em va acabar d’agradar era el fet de fer les tres proves (una amb cada llista) seguides. El primer cop ho vaig fer així i vaig veure que el fer-ho tant seguit cada cop se’ls hi feia més fàcil trobar els errors. El següent cop que ho vaig fer, vaig provar de deixar uns 15 minuts entre cada llista i em va semblar que era millor i ja no es feia tan fàcil.

I l’últim aspecte que vaig veure que s’hauria de canviar era que, els errors que hi havien als 8 noms eren molt fàcils de trobar. En comparació amb les direccions i les webs, els errors que contenien els noms els trobaven en un moment.

Després d’haver fet un parell de cops l’experiment pilot i veure aquest detalls a millorar, en uns dies parlaré amb els científics per comentar tot i això, i per veure si els hi sembla bé que canviï alguns aspectes per millorar l’experiment.

Maria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s