Experiment pilot preparat!

Ja està tot preparat per poder fer l’experiment pilot en uns dies.
Les tres llistes ja estan fetes i el plantejament de com serà l’experiment també. Ara només cal ficar-ho en pràctica i veure si tot va bé i veure el que es pot millorar.
Per fer el meu experiment seran necessàries mínim 6 persones, una per cada combinació que faré servir. Com ja va explicar el Pau, tant en el seu experiment com en el meu, al tenir tres llistes i tres colors les combinacions que surten són 36.
Però al pilot, per fer-ho més senzill, només utilitzaré 6 combinacions. En aquestes combinacions només varien els colors, es a dir, l’ordre de les llistes sempre és el mateix. Les combinacions, tenint en compte que les llistes sempre estan en el mateix ordre, quedarien així:
-Vermell, Blau, Gris
-V, G, B
B, V, G
B, G, V
-G, V, B
-G, B, V

Un cop que ja estava clar que faria servir aquestes combinacions, vaig haver de pensar en altres detalls del pilot. En referencia al temps, cada persona tindrà 2min per llista. Cada persona farà una combinació diferent, es a dir, totes començaran amb la mateixa llista però els colors són el que variarà. Quan els 2min acabin, cada persona haurà de donar la volta al seu full, per evitar així que segueixin fent la prova fora de temps. Després es recolliran els fulls de tots els participants i se’ls-hi donarà el següent full corresponent a la combinació que facin. Igual es farà amb el segon i tercer full.

De moment és així com tinc plantejat fer el pilot. Tot i això, encara tinc dubtes sobre si deixar una mica més de temps i també, sobre si entre llista i llista, és millor deixar un marge de temps o fer-ho seguit. Aquests dubtes els he exposat als científics, així que, quan tingui resposta si fa falta modificaré el meu experiment per així quan faci el definitiu estigui perfecte. També al realitzar l’experiment pilot podré veure si funciona bé o si farà falta una mica més de temps.

En uns dies explicaré que tal ha anat i si s’hauran de fer canvis!

Maria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s