Organització de l’esperiment

Després de molt pensar-hi, el meu experiment serà així:

Ja que el meu experiment utilitza un aparell per obtenir la concentració dels participants, hi haurà quatre versions del mateix, dos amb música (un sense aparell i un altre amb) i dos sense música (un amb aparell i un sense).

La primera part serà en la que simplement indicaré als participants on s’han de seure i quan han de començar la proba. La durada d’això dependrà de si toca utilitzar l’aparell o no. Durant aquesta part no diré res relacionat amb l’experiment, ja que això vindrà després i en un vídeo/powerpoint per tal de que a tots se’ls digui el mateix.

Un cop asseguts i amb o sense l’aparell, s’iniciarà el vídeo/powerpoint amb les indicacions de la proba. Aquesta consistirà en ensenyar 30 paraules durant 1,5 segons amb un interval de 2,5 segons entre paraula i paraula, les quals després hauran d’escriure. Per escollir la forma de comprovar la seva concentració vaig rebre l’ajuda de la Mathilde i el Guillaume. També el Daniel hem va ajudar per decidir quin tipus de paraules serien més adients per l’experiment. Vam coincidir que les millors serien les “neutres”, paraules que no tenen cap efecte emocional en la persona.

Havent finalitzat la proba, se’ls demanaria que fessin una enquesta sobre la música, els que no tinguessin música simplement hauran de posar-ho. Per decidir quina música posaria, ja que no faré servir clàssica, vam decidir amb la Mathilde i el Guillaume que seria millor escollir unes quantes per tal que siguessin les mateixes i després simplement fer l’enquesta mencionada abans.

Finalment se’ls agrairia la seva col·laboració i l’experiment haurà acabat!

Macarena

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s