Quina influència té la música en la nostra concentració durant l’estudi?

La meva pregunta va sorgir d’una tarda d’estudi amb música de fons. Vaig adonar-me que portava més temps concentrada que no pas altres dies en els quals estava en silenci i, llavors se’m va ocórrer que això podia ser la meva pregunta: ‘ajuda la música a concentrar-te?’. No estava molt clar, podia haver estat una coincidència i en realitat no tenir cap efecte, o podia ser que, com que la música havia estat sonant des de abans que comencés a estudiar, tingues el mateix ‘efecte’ que el silenci.
A partir d’aquí vaig començar a planejar l’experiment, amb tres parts en les quals la música sonaria  a partir de diferents moments en cada prova o no sonaria. Encara falta polir-lo i millorar-lo, però ja va prenent forma! A més a més, utilitzaré un aparell per llegir les ones cerebrals que m’ajudarà a obtenir més dades i assegurar-me dels meus resultats, tot i que encara no està molt clar fins a quin punt és fiable.
És una pregunta que m’entusiasma no només per l’interès personal (veure si faig be d’estudiar amb música), sinó perquè és interessant i tinc curiositat per respondre-la.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s