Discutint l’article “Twenty tips”

article

Aquesta última setmana hem tingut una visita dels científics implicats en el nostre projecte, acompanyats d’un altre colegue. Entre tots hem posat en comú les nostres opinions i punts de vista sobre un artícle molt útil per agafar idees pels nostres projectes.

Vam discutir amb els científics l’article: “Twenty tips for interpreting scientific claims“. Vam llegir-lo i vam posar en comú els diferents apartats. Aquest article dona vint consells sobre la recerca científica. Està fet per científics experts que es dediquen a la recerca i que volen ajudar persones en la seves recerques o a interpretar-ne d’altres.

Seguint aquest exemple hem intentat donar els nostres pròpis consells amb explicacions detallades i exemples, per tal d’ajudar altres estudiants com nosaltres que també estàn fent recerca.

Properament compartirem el document que tenim intenció de publicar en una revista científica per joves, Frontiers for Young Mind. Ja pots llegir les nostres declaracions originals en català. L’article serà escrit i publicat en anglès.

CIMG6515 CIMG6516 CIMG6519 CIMG6520 CIMG6510 CIMG6511 CIMG6512 CIMG6513 CIMG6514 CIMG6518 CIMG6517 CIMG6509

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s