1r Experiment del projecte

A finals de febrer de 2014 vam dur a terme un experiment que ens havien proposat en Guillaume i la Mathilde. Aquest és l’experiment que ens havien proposat per fer:

“Source memory enhancement for emotional words.”

L’experiment consistia en veure si els nens memoritzaven millor les paraules neutres o les emocionals. Ells veien paraules aleatòries en una pantalla i després de fer uns exercicis de distracció, vam comprovar quin tipus de paraules havien recordat millor. El vam realitzar amb nois i noies de 12 i 13 anys,del nostre institut. Només vam reproduir una petita part del mateix i amb un nombre de persones reduït. Concretament 13 persones.

Quan vam intentar reproduir l’experiment van sorgir diversos problemes:

– Falta d’organització a l’hora de començar l’experiment. No van començar tots a l’hora i quan els primers van acabar distreien els altres.

– Vam haver d’improvitzar la recollida de dades. En principi anàvem a fer-ho de manera automàtica al ordinador, però com que no anava bé vam haver de fer una graella de paper i que els nois ho fessin allà.

– Problemes d’espai. No disposàvem d’una bona aula per dur a terme l’experiment i vam haver d’habilitar l’aula d’informàtica tan bé com el nostres mitjans ens ho permetien.

Tots aquests inconvenients ens van ajudar a l’hora de pensar millores per repetir l’experiment i tenir-lo més controlat.

Hem aprés que sembla molt fàcil reproduir un experiment però a l’hora de la veritat és molt complicat si no ho prepares bé.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s